Veluxen

l

Velux laten installeren?

Natuurlijk zonlicht is niet alleen belangrijk voor uw gezondheid, maar het is ook van grote waarde voor uw huis. Dakwerken Sint Martens Latem is Velux installateur. Vaak zorgt het gebrek aan zonlicht ervoor dat je huis er dof uitziet. Zelfs als de zon buiten fel schijnt, belemmert je volgepakte woning het daglicht om binnen te komen. Door de schaduwrijke sfeer in huis voelt het minder energiek aan. Dus, wat kunt u doen om uw huis te verbeteren?

Velux dakraam is het enige raam op de markt met de beste bedieningsmogelijkheden. Een van bovenaf bedienbaar dakraam is niet alleen eenvoudig te bedienen, u krijgt zelfs voldoende ruimte om uw meubels er direct onder te plaatsen. Het zal uw huis voorzien van het broodnodige natuurlijke zonlicht door ramen op uw dak en dakramen te installeren. Met eureka-verlichting past het beste bij Nachten. Niet alleen dat, het zal de kamers ook helderder en groter doen lijken.
Het maakt niet uit of je staat of zit. Met top-bediende functionaliteit krijgt u vanuit elke hoek een beter zicht. Bedieningsbalk aan de bovenkant maakt het gemakkelijker om het raam te sluiten en te openen. Het heeft ook een draaifunctie, zodat u de buitenste ruit van het raam gemakkelijk kunt reinigen.

Onze troeven

VELUX Ramen kunnen helpen om kamers met weinig zonlicht in uw huis om te toveren in heldere, esthetisch aangename ruimtes om in te wonen en te werken. U kunt woonkamers, keukens en kantoorruimtes omtoveren tot aangenamere plaatsen om te wonen, waardoor ze een sfeer en ambiance krijgen.

VELUX-ramen zijn ook een echte blikvanger voor elk huis en zijn gebouwd om er zo strak, slim en perfect uit te zien als in elke kamer dankzij het traditionele grenen of de modernere witte polyurethaan ontwerpopties waaruit u kunt kiezen.
VELUX-ramen zijn ook een echte blikvanger voor elk huis en zijn gebouwd om er zo strak, slim en perfect uit te zien als in elke kamer dankzij het traditionele grenen of de modernere witte polyurethaan ontwerpopties waaruit u kunt kiezen.

Snel te installeren
Snel te installeren

Het assortiment VELUX gootstukken en installatieproducten maakt de professionele installatie van uw dakramen snel, eenvoudig en veilig. Alle originele VELUX installatieproducten zijn compatibel om ervoor te zorgen dat uw dakraam weerbestendig en veilig is verbonden met de dakconstructie en een uitstekende afwerking heeft aan de binnenkant.

Meerwaarde huis
Meerwaarde huis

Om een ​​maximale kans te garanderen dat de aangegeven energieprestaties worden bereikt, raden we aan om het dakraam met gootstuk te installeren voor inbouwmontage. Indien geïnstalleerd met de juiste VELUX isolatiekraag, resulteren inbouwinstallaties in een besparing van meer energie.

Flexibel
Flexibel

VELUX New Generation dakramen bieden twee installatiehoogtes, standaard of verzonken. De verzonken installatie zorgt voor een strak, gestroomlijnd uiterlijk, zit 40 mm dieper in de dakconstructie en biedt architecten meer ontwerpflexibiliteit

Laat uw grond aan- en afvoeren door Bekaert Maarten!

Met een Velux elektrisch dakraam kunt u ramen op afstand bedienen. Niet alleen dat u ook de zonne- of netstroomvoorziening krijgt. U kunt ze ook programmeren voor automatisch openen en sluiten, omdat ze worden geleverd met hightech sensoren.
Altijd al je huis of kantoorruimte een klassieke en moderne facelift willen geven? Met Velux, een toonaangevende ontwerper en fabrikant van dakramen en andere accessoires, kunt u uw huis transformeren in een milieuvriendelijke ruimte zonder in te boeten aan schoonheid en functionaliteit.
Velux-dakramen die te vinden zijn bij toonaangevende leveranciers in Sydney hebben verschillende belangrijke kenmerken die ze tot een van de meest gewilde dakraamarmaturen maken. Deze dakramen zijn ideaal voor badkamers en keukens, omdat ze een dromerige hub kunnen toevoegen die je altijd al wilde hebben. In dit bericht gaan we enkele van de beste eigenschappen belichten die Velux-dakramen tot een must-have in uw huis maken.

We willen allemaal een comfortabel leven leiden, en we hebben het niet alleen over financieel stabiel zijn of zo ongeveer alles kunnen doen wat je wilt. Je huis is de belangrijkste ruimte die je hebt, en als je een aangenaam element kunt toevoegen, kom je een heel eind. Wist je dat de ‘VE’ in Velux staat voor ventilatie? Velux dakramen laten namelijk de luchtstroom vrij door uw hele huis binnenkomen. Het installeren van deze dakramen zorgt voor een aangename ventilatie en verhoogt de kwaliteit van de binnenlucht tot een ademende en verfrissende atmosfeer. Dit helpt structureel vocht en condensatie te verminderen.

Vraag?

Heeft u nog vragen contacteer ons dan vrijblijvend!